A Santa Claus Cup három tornáját már bemutattuk, most pedig következik az U10A, amelyet idén először indítunk!

Nagyon sokan érdeklődnek évről-évre a tornával kapcsolatban, egyre többen vesznek részt az eseményeken és egyre többen látják vagy hallják a Santa Claus Cup megmérettetését. Ezért is döntöttünk úgy, hogy egy szerdai napon megszervezzük az U10 A tornát, ám még mi sem gondoltuk volna, hogy azonnal négy országból érkeznek majd a csapatok: idén először érkezik Szlovákiából a Titan Nitra csapata, hat év után pedig újra lesz vajdasági csapat a tornán a Spartak Subotica révén, valamint egy szerb lánycsapat, a Serbia Girls is képviselteti magát, Romániából pedig a Brassó alakulata vesz részt már sorozatban ötödik éve!

A 15 csapat három csoportba lesz osztva, a csoport legjobbjai az első három helyért fognak majd játszani - és ugyanígy, csoportbeli helyezés alapján harcolnak majd a további helyezésekért a csapatok. A Jégkert Budapest, a Kárpáti Farkasok, Baja, Kőszeg, a Nyugati Eszkimók és a Szigeti Bikák mindannyian először tapasztalják majd meg a Santa Claus Cup torna atmoszféráját!
U10A torna résztvevők:

U10 A Santa Claus Cup 2019
2019. december 11.

1. DAB Dunaújváros WHITE (HUN)
2. Szekszárdi Jégmadarak (HUN)
3. BALU-T SE Baja (HUN)
4. Kárpáti Farkasok (HUN)
5. Spartak Subotica (SRB)
6. Titáni Nitra (SVK)
7. IOGJA (HUN)
8. Kőszegi Farkasok (HUN)
9. Jégkert SE Budapest (HUN)
10. Szigeti Bikák Budapest (HUN)
11. DAB Dunaújváros RED (HUN)
12. Corona Brassov (ROU)
13. DAB Dunaújváros 2011 (HUN)
14. Serbia Girls (SRB)
15. Nyugati Eszkimók (HUN)

A nagyon színes mezőny garantálja, hogy december 11-én a Mikulás is figyelni fogja, hogy hogy fejlődnek a lányok és fiúk!